Jaren ervaring in animatie, films en marketing

Rami Sam is de oprichter van StoryToonz Studio. In zijn kinderjaren hield hij al van verhalen. Die liefde is gebleven en StoryToonz Studio is hier een product van. Toen Rami jaren geleden in aanraking kwam met animatie en video, zag hij de mogelijkheden daarvan voor bedrijven.

StoryToonz Studio is dé plaats waar toffe animaties gemaakt worden om jouw bedrijf of product in de spotlights te zetten. StoryToonz focust op storytelling. Verhalen vertellen door middel van animatie en video boeit en bindt je publiek. Het brengt emotie, vertrouwen en maakt een connectie met ‘het publiek’ op een positieve manier.

Net als StoryToonz Studio houden ook jouw klanten van een goed verhaal. Neem ze daarom mee op avontuur met een pakkende uitleg-animatie die bij jouw bedrijf of product past. Spreek je klanten aan met jouw verhaal én laat ze ervan genieten.

Onze StoryToonzers

Maak kennis met onze medewerkers & freelancers

Rami Sam

CEO StoryToonz studio

Rami is de oprichter van StoryToonz en als art-director en producer stuurt hij alle projecten van A tot Z aan.

Liesbeth Sam

Office manager

Liesbeth verzorgt de facturatie en (een deel van) de communicatie van StoryToonz. Naast deze praktische zaken houdt zij zich af en toe ook bezig met het schrijven van teksten voor de klant.

Dee

Engelse voice-over

Dee is een fulltime professionele voice-over artiest, gespecialiseerd in commercials, whiteboard video’s en uitleg-animatie.

Seth Meyers

Engelse voice-over

Seth zorgt voor de perfecte stem voor jouw Engelstalige project. Hij heeft ruime ervaring en weet de stem te creëren die jij nodig hebt.

Day Phoenix

Engelse voice-over

Day is een professionele voice-over artiest uit New York City. Met haar creativiteit brengt ze jouw project tot leven. Zij heeft een stem mogen geven aan vele uitleg-animaties, commercials en whiteboard video’s.

Eric Dieperink

Nederlandse voice-over

 Eric is fulltime voice-over artiest. Hij begon eerst met het inspreken van zijn eigen product video’s. Anderen merkten zijn talent op en nu verzorgt hij onder andere voor ons de voice-overs.

Dorith Hassing

Nederlandse voice-over

Haar stem klinkt vriendelijk, toegankelijk, warm en betrouwbaar. Afhankelijk van jouw wensen kiezen we een passende tone of voice die de video nog meer versterkt.

Alex

Animator

Alex is 1 van onze top animators in explainer, whiteboard en typhographic animatie.

Hij zit al jaren in deze branch en heeft honderden animaties gemaakt.

Joel Young

Animator

 Joel werkt al meer dan 10 jaar op het gebied van animatie en video productie. Gespecialiseerd in uitleg-animatie, het schrijven van Engelstalige scripts en post-productie.

Brandon Reimer

Videograaf

Brendon is sinds 11 jaar een professionele motion graphics artiest. Hij maakt onder andere logo-animaties. Minimalistisch, clean, moderne en unieke designs.

 Bruce Xav

Engelse scenarioschrijver

Bruce is een professionele scriptschrijver, gespecialiseerd in het schrijven van scripts voor uitleg-animaties, promo video’s en bedrijfsfilms.

Myrthe Nymph

Nederlandse scenarioschrijver

Myrthe is een jonge filmregisseuse en schrijfster. Ze is al vanaf jonge leeftijd gepassioneerd over verschillende kunstdisciplines zoals schrijven, schilderen en fotografie.

Leg je verhaal uit met een krachtige uitleg-animatie.

Wordt jouw bedrijf onze nieuwe filmster? Laat ons jou verrassen met een geweldige animatie! Benieuwd wat er allemaal mogelijk is?    Neem vandaag nog contact met ons op! Lets dream, create and animate.

CONTACT

+31 (0) 611 077 237
info@storytoonz.nl
Zeewolde
KvK: 70035695